Κούρεμα

Full Pack

Ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης που συνδυάζει ζεστό μπανάκι και κούρεμα με μηχανή, στο μήκος και στυλ της επιλογής σας.

Ιδανικό πακέτο για τις περισσότερες φυλές.

Περιλαμβάνει

Το ξεκόμπιασμα είναι μία χρονοβόρα αλλά απαραίτητη διαδικασία για όλες τις μακρύτριχες φυλές. Έτσι είναι μέρος ενός Full Grooming αλλά μπορεί να αποτελέσει και υπηρεσία από μόνο του.

Το κούρεμα με μηχανή είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή για τις περισσότερες φυλές. Δίνει στο ζωάκι σας μια φρέσκια, casual εμφάνιση, αναδυκνίοντας τη σιλουέτα του.

Με μηχανή ή ψαλίδι όπου χρειάζεται, καθαρίζουμε τα αυτάκια, το πρόσωπο, τις πατούσες και την ευαίσθητη περιοχή αποτρέποντας έτσι τη συσώρευση ακαθαρσιών, που μπορεί να αποτελέσουν πηγή δυσοσμίας αλλά και μολύνσεων.

Το μπάνιο είναι βασικό και αναγκαίο κομμάτι όλων των ολοκληρωμένων πακέτων περιποίησης, αλλά μπορεί να αποτελέσει και υπηρεσία απο μόνο του. Λούζουμε το ζωάκι σας με εξειδικευμένα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις βάσικές ανάγκες κάθε τύπου τριχώματος.

Στέγνωμα με ζεστό αρέα υψιλής πίεσης, που απομακρίνει και τα τελευταία ίχνη υγρασίας. Το καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο είναι πολύ σημαντικό, γιατί έτσι αποφεύγουμε μυκιτιάσεις, που μπορεί να προκύψουν από υπολείματα υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα του τριχώματος.

Το DeShedding είναι η διαδικασία απομάκρυνσης του νεκρού τριχώματος. Είναι μέρος όλων των πακέτων περιποίησης αλλά μπορεί να αποτελέσει και υπηρεσία απο μόνο του, με τη μορφή θεραπείας, για την αντιμετόπιση του υπερβολικού μαδήματος.

Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές, για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Άρωμα πούδρας ή φρούτων για φρεσκάδα και φιόγκος ή μπαντάνα για στυλ.

Κόστος Υπηρεσίας
Σκύλος Γάτα
κιλά Τιμή
έως 9 25€ 50€ 
10 – 19 30€
20 – 29 35€
30 – 39 45€
40 + 55€
Λίγα λόγια για τις τιμές...

Οι τιμές των πακέτων μας είναι ενδεικτικές. Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις διαφέρουν κατά περίπτωση, οι τιμές ενδέχεται να διαμορφωθούν αναλόγως. Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, κατ’ επέκταση και το κόστος της, είναι η κατάσταση του τριχώματος και ο χαρακτήρας του ζώου.

Καλέστε μας Τώρα!

211 40 27 643

Για Ολοκληρωμένη Φροντίδα του Κατοικίδιού σας